Údaje o predajni sa načítavajú.

Vaše údaje boli odoslané.
kaufland.sk/recepty

Malinový nepečený tart

do 60 minút
Jednoduché
Pre zobrazenie receptu načítajte QR kód prostredníctvom mobilného telefónu či tabletu. Jedným klikom si môžete tiež pridať ingrediencie na nákupný zoznam.

Ingrediencie (12 kusov)

Na korpus:

200 g celozrnných sušienok
70 g masla K-Classic

N plnku:

1 krémový syr K-Classic
250 ml smotany na šľahanie K-Classic
200 g čerstvých malín
130 g práškového cukru (100 g do šľahačky, 30 g do malín)
3 plátky želatíny
0.25 ČL vanilkového bourbonu alebo vanilkovej pasty

Postup

    1

Sušienky pomelieme najemno, maslo roztopíme a pridáme do sušienok a premiešame. Sušienky by mali mať konzistenciu mokrého piesku. Sušienky dáme do formy na tart a poriadne zatlačíme na spodok a hrany. Dáme do chladničky vychladnúť.

    2

Na prípravu plnky dáme 3 plátky želatíny do studenej vody napučať. Maliny umyjeme, dáme do hrnca, ochutíme ich cukrom, pridáme trochu vody a popučíme vidličkou. Malinovú zmes privedieme k varu a pár minút povaríme. Následne odstavíme a do horúcich malín pridáme želatínu a premiešame. Necháme trochu vychladnúť.

    3

Do veľkej misky dáme smotanu na šľahanie, krémový syr, cukor a vanilku. Vyšľaháme dotuha a po častiach pridáme malinovú plnku. Ak vyšľahaná smotana trochu zredne, nič sa nedeje, koláč v chladničke vďaka želatíne stuhne.

    4

Pripravenú plnku vylejeme na korpus a dáme do chladu aspoň na 5 hodín, ideálne však na noc. Pred servírovaním dozdobíme čerstvým ovocím.


Video k receptu